Språk:
VEL OMRÅDE
 INNLOGGING
E-post:
 
Passord:
 
   Gløymt passord?
   Registrer deg

RSS

Tiltak

Bekkalao


Forankring: LAB: SAU SA > Produktutvikling > Matprogrammet > 2020 Får sous vide > Bekkalao
Skildring Mål og resultat Plan og framdrift Ansvar og deltaking
Økonomi Dokumentarkiv    

Skildring

Statusrapport
Rapport
ID:
2003
Akronym:   
Bekkalao
Tittel:
Resultat: Bekkalao nytt produkt av sous vide handsama sauekjøt
Heimeside:

Bakgrunn og utfordringar
:
Strategi:
Status:
Åpent forslag
Vedtak:
Sektor:
Innbyggjarane, Næringslivet, FoU
Tidfesting av statusendringar:
År forslag 2021
Internasjonal status:
Verkemiddel område:
Kode og nøkkelord:

Meldingar

Ingen registrerte

Aktivitetar

Ingen registrerte

Rapportar

Ingen registrerte

Kalender

Ingen registrerte
Vest-Norges Brusselkontor Sogn og Fjordane Fylkeskommune Møre og Romsdal fylke Hordaland Fylkeskommune