Språk:
VEL OMRÅDE
 INNLOGGING
E-post:
 
Passord:
 
   Gløymt passord?
   Registrer deg

RSS

Prosjekt

2020 Får sous vide


Forankring: LAB: SAU SA > Produktutvikling > Matprogrammet > 2020 Får sous vide
Skildring Mål og resultat Plan og framdrift Ansvar og deltaking
Økonomi Dokumentarkiv    

Skildring

Statusrapport
Rapport
ID:
2000
Akronym:   
2020 Får sous vide
Tittel:
JO Husabø: Utvikling av nye produkt i sau med sous vide
Heimeside:

Bakgrunn og utfordringar
:
Strategi:
Status:
Avslutta
Vedtak:
Sektor:
Næringslivet, Turistane, Ungdom, FoU
Tidfesting av statusendringar:
År forslag 2020
Internasjonal status:
Verkemiddel område:
VRI4 Sogn og Fjordane
Forskar til låns
Kode og nøkkelord:

Delprosjekt

Ingen registrerte

Tiltak

Bekkalao

Meldingar

Ingen registrerte

Aktivitetar

Ingen registrerte

Rapportar

Ingen registrerte

Kalender

Ingen registrerte
Vest-Norges Brusselkontor Sogn og Fjordane Fylkeskommune Møre og Romsdal fylke Hordaland Fylkeskommune